Изјави на министерот за здравство Филипче и Александра Грозданова, претседателка на Комитетот за имунизација (во живо)

 ВО ЖИВО – Изјави на министерот за здравство Венко Филипче и Александра Грозданова, претседателка на Комитетот за имунизација.

Back to top button
Close