Изјави на премиерот Ковачевски и министерот Бочварски (во живо)

Изјава на премиерот Димитар Ковачевски, кој со министрите за транспорт и врски Благој Бочварски, и за култура Бисера Костадиновска Стојчевска и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми присуствуваат на пуштањето во употреба на рехабилитираниот регионален пат  Битола – Меџитлија.

Back to top button
Close