Кандидатот за градоначалник на Битола, Христо Кондовски му поднесе тужба на Александар Николовски за изнесени клевети и навреди

Кандидатот за градоначалник на општина Битола, Христо Кондовски, а по повод вчерашните обвинувања на потпреседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николовски, денес Кондовски на прес конференција обзнани дека неговиот правен тим поднел тужба за клевета и навреда против потпрестдателот на  ВМРО ДПМНЕ, Александар Николовски.

Политичката борба не смее да ги премине границите на пристојноста !
„Јас ќе продолжам со својата позитивна кампања, а оној дел што е за нападите и навредливите зборови ќе го регулираме преку правните механизми“

Back to top button
Close