Капетан Кит Колбурн од „Најсмртоносниот улов“ оди на операција

– Еден од учесниците во реалното шоу „Најсмртоносниот улов“ (Deadliest Catch), капетан Кит Колбурн повторно предвреме ја заврши сезоната од емисијата.

Риболовецот во 2018 година ја пропушти цела сезона поради остеомиелитис (воспаление на коската или коскената срцевина). Овојпат кај него е откриена друг вид бактериска инфекција – папочна хернија, поради што тој мораше да го напушти шоуто и да оди на неодложна операција.

„Најсмртоносниот улов“ е американско екстремно риболовно реално шоу што се прикажува веќе 16-та година низ цел свет.

Back to top button
Close