Каракачанов стана дедо, внукот ќе се вика Гоце Делчев – „Нека знаат скопјани чиj е“  

Лидерот Красимир Каракачанов по втор пар стана дедоа, а внукот го крсти Гоце Делчев.

„Дури и на скопските манипулатори веќе треба да им биде јасно чиј е Гоце Делчев!“, пишува на официјалната страница на партијата.

Во соопштението се додава дека внукот е од неговата ќерка Деница и неговиот зет Никола, а името ќе бидело историско.

Back to top button
Close