Кавадарчанка пријавила дека 16-годишната ќерка се оддалечила од домот и не се вратила

Вчера во Одделението за внатрешни работи Кавадарци,   Џ.А.(47)   од Кавадарци   пријавила   дека   околу 15.00часот, нејзината   шеснаесетгодишна    ќерка   се   оддалечила   од   домот.  За ова попладнево информираше Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Се работи  на нејзино пронаоѓање.

Back to top button
Close