Километарски колони на Табановце“ и „Евзони“

Голема гужва од доцна попладнево се создала на граничните премини „Табановце“ и „Евзони“, а не е расчистена ниту во вечерните часови.

Според снимките од надзорните камери, има голема гужва за излез од Србија, а влез во Македонија.

Back to top button
Close