Која е нотарката од Скопје што лани заработи 360.000 евра?

Според анализата на порталот „Пари“ во соработка со Бизнисмрежа.Мк најголем приход направила нотарската канцеларија на Анета Петровска Алексова од Скопје, над 850.000 евра! Анастасија Петреска остварила најголема добивка (нето-приход) пред оданочување од безмалку 360.000 евра!

„Пари“ ексклузивно го објави списокот на десетте нотари со најголеми приходи и нивните добивки.

Извор: Пари.мк

Back to top button
Close