Коце Трајановски нов директор на Државни патишта

Владата го назначи Коце Трајановски за нов директор на Јавното претпријатие за државни патишта. Трајановски доаѓа на функцијата на местото на Ејуп Рустеми.

Трајановски беше градоначалник на град Скопје во Владата на Никола Груевски

Back to top button
Close