Коциќ: Заклучоците предложени од СДСМ гарантираат доследно почитување на особеностите на македонскиот народ

Од СДСМ велат дека Владата до Собранието ја доставила информацијата за предлог преговарачка рамка претставена од француското претседателство со ЕУ за почеток на преговорите.

Ги повикаа пратениците и политичките партии да покажат одговорност, во носењето на конечната одлука.

Back to top button
Close