Комеморација по повод сеќавањето на жртвите од геноцидот над Ромите во рамки на Втората светска војна – 2 Август (во живо)

Комеморација по повод сеќавањето на жртвите од геноцидот над Ромите во рамки на Втората светска војна – 2 Август., на која ќе се обрати претседателот на Владата Оливер Спасовски.

Комеморацијата се одржува на платото пред Музејот на холокаустот во Северна Македонија.

Комеморација за жртвите од Геноцидот над Ромите

MИА.mk 发布于 2020年8月1日周六

Back to top button
Close