Концертот на Дајте музика презакажан

Поради лошите временски услови кои се најавени за викендов, концертот на Дајте музика ќе се одржи на нов датум – 18 јуни, во сабота, на стадион на АРМ во Скопје.

– Безбедноста нам ни е многу важна, особено кога станува збор за најмладата популација и затоа, се одлучивме концертот да го презакажеме за 18 јуни, а да се одржи на истата бина и со истата продукција (звук, светло, лед екрани) од шоуто на Тиесто. Со тоа, концертот на нашите и ваши омилени „старомаалци“ ќе биде уште поспектакуларен!, соопшти Авалон Продукција.

тоа може да го направат на сите продажни места во мрежата на Авалон низ земјава или онлајн на avalon.mk.

Back to top button
Close