Кондовски: Битола ќе прерасне во град по мерка на човекот – безбеден и хуман град!  

Битола ќе прерасне во град по мерка на човекот – безбеден и хуман град!

Град во кој велосипедизмот, пешачењето и јавниот превоз се доверлив избор за граѓаните!

Тоа е дел од нашата стратегија за чиста и здрава животна средина.

Битола ќе стане ВЕЛОГРАД!

Back to top button
Close