Кондовски: Битола има врвни уметници, светски познати и признати!

Битола има врвни уметници, светски познати и признати!
Благодарницата која ми ја врачија од Друштвото на ликовни уметници на Битола за мене има особено значење и затоа како традиционален поддржувач на уметноста искрено им благодарам на овој гест.
Ги охрабрувам да продолжат низ својата уметност Битола да ја прават уште поубаво место за сите нас!
#Најдоброто за Битола!, истакна Кондовски.

Back to top button
Close