Кондовски: Битола вечерва е македонски и светски фестивалски центар! Затоа горд сум што сум битолчанец!

Битола вечерва е македонски и светски фестивалски центар! Затоа горд сум што сум битолчанец!

Фестивалот Браќа Манаки долги години ја одржува Битола високо на светската мапа на филмот!
Вечерва Битола го слави филмот!
Посебно е чувството да се биде дел од тој бренд.
Бренд кој не обврзува уште поенергично да ја продолжиме филмската приказна која тргнувајќи од Битола се шири низ цел свет!

Back to top button
Close