Кондовски: Благодарам за поддршката од Партијата за движење на Турците , со чиј претседател Енес Ибрахим разговаравме за проекти кои ќе го унапредат животот на сите заедници во космополитска Битола!

Благодарам за поддршката од Партијата за движење на Турците , со чиј претседател Енес Ибрахим разговаравме за проекти кои ќе го унапредат животот на сите заедници во космополитска Битола!
#Најдоброто за Битола – број 12 !

Back to top button
Close