Кондовски: Делови од Битола имаат потреба од сериозни инфраструктурни зафати кои веќе се предвидени во мојата изборна програма

Делови од Битола имаат потреба од сериозни инфраструктурни зафати кои веќе се предвидени во мојата изборна програма.
Попладнево ги посетив жителите на “Мал Париз” со кои разговарав како ова битолско маало да го подобриме сообраќајно и комунално.
Битола мора да биде убава во сите нејзини делови !
Сега не е време за добро, туку за #најдоброто за сите нејзини жители !

Back to top button
Close