Кондовски: Имам план и програма, имам знаење и визија, ја барам вашата поддршка за сите заедно од Битола да направиме поубаво место за живеење !

Имам план и програма, имам знаење и визија, ја барам вашата поддршка за сите заедно од Битола да направиме поубаво место за живеење !
Исечок од моето гостување до дебатната емисија на 24 Телевизија

Back to top button
Close