Кондовски: Мојата визија и план за работа подразбира заеднички одлуки за подобра и поубава Битола

Многубројни средби со граѓаните, директни разговори за нивните проблеми, очекувања и надежи.

Мојата визија и план за работа подразбира заеднички одлуки за подобра и поубава Битола.

Не е време за добро, туку за #најдоброто за Битола !

 

Back to top button
Close