Кондовски: Обединети да ја донесеме победата и заедно да ја креираме иднината !

Да зборуваме за проекти, идеи и визија за Битола !
Обединети да ја донесеме победата и заедно да ја креираме иднината !

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close