Кондовски: Одлична атмосфера и позитивна енергија на денешната акција за чистење на ски стазата Копанки на која се приклучив на повик на граѓанската иницијатива “Поинаку”

Одлична атмосфера и позитивна енергија на денешната акција за чистење на ски стазата Копанки на која се приклучив на повик на граѓанската иницијатива “Поинаку” !

Заедно со новоизбраните советници во Советот на Општина Битола од коалицијата #Најдоброто за мојата општина дадовме придонес за почиста Баба планинан, за почиста животна средина бидејќи тоа е еден од моите клучни столбови и во изборната програма.

Обединети можеме да направиме сериозен чекор напред кон заштита на сите наши природни богатства по кои Битола и околината се познати не само земјава, туку и надвор од неа !

Само обединети можеме да го продолжиме севкупниот развој на Битола !

Back to top button
Close