Кондовски: Општината што ќе ја предводам ќе ги искористи сите можности за поддршка на стопанството !

Стопанствениците имаат потреба од брзи и ефикасни решенија кои се рацете на локалната самоуправа!
Нови Детални урбанистички планови и современа инфраструктура се предуслови за ослободување на капацитетите за раст и развој на битолската локална економија!
Општината што ќе ја предводам ќе ги искористи сите можности за поддршка на стопанството !
Ги знам проблемите, ги имам решенијата !
Заедно ќе ги имплементираме после 17 октомври !

Back to top button
Close