Кондовски: Постојано сум на терен, ги знам проблемите, а нашата програма нуди најдобри решенија!

Моето место е меѓу граѓаните!

Како кандидат и иден градоначалник на Битола вечерва од врата на врата, во директна комуникација со вас граѓаните излегов лично да ја промовирам победничката изборна програма!

Постојано сум на терен, ги знам проблемите, а нашата програма нуди најдобри решенија!

СДСМ го има #најдоброто за Битола!

 

Back to top button
Close