Кондовски: Пробивање на подземна сообраќајница кај Хотел „Епинал“ со што „Широк Сокак“ ќе стане континуирана пешачка зона

 ПРОБИВАЊЕ НА ПОДЗЕМНА СООБРАЌАЈНИЦА кај Хотел „Епинал“ со што „Широк Сокак“ ќе стане континуирана пешачка зона
 ПОДЗЕМНА ГАРАЖА со капацитет од 250 возила
 Плоштадот Гоце Делчев ќе се претвори во прекрасно партерно уредено катче
 Со ова решение драстично ќе биде намален застојот и гужвите во центарот на Битола.
 Проектот ќе чини 4 милиони евра.
 Ќе се реализира во рок од  години.
Модерните сообраќајни решенија се обележје на секој модерен и организиран град !
Битола – модерен град !
 

Back to top button
Close