Кондовски: Реконструкција на улицата „Индустриска“, а во нејзино продолжение и изградба на урбанистички планираната улица „Индустриски пат“ која излегува кај Царинскиот терминал !

Реконструкција на улицата „Индустриска“, а во нејзино продолжение и изградба на урбанистички планираната улица „Индустриски пат“ која излегува кај Царинскиот терминал !
 Индустријата како најголем локален економски потенцијал ќе ги добие сите предуслови за развој !
 Придобивките ќе бидат повеќекратни, бидејќи овие улици се дел од проектот за гасификација.
 

Back to top button
Close