Кондовски: Отворената комуникација и транспарентноста кон медиумите се основа за добра комуникација со јавноста!

Отворената комуникација и транспарентноста кон медиумите се основа за добра комуникација со јавноста!
Со таа цел денеска остварив средба со битолските новинари. Објективноста и навременото информирање се наш заеднички приоритет!
Останувам отворен и достапен за сите новинарски прашања. Јавноста има право на тоа!

Back to top button
Close