Коневски: Мицкоски е еден деструктивен елемент кој го подели членството

„Грижата на Заев и СДСМ за состојбите во ВМРО-ДПМНЕ се лицемерни. На СДСМ и Заев најмногу им одговара Христијан Мицкоски да остане на цело на ВМРО-ДПМНЕ. Вистината е дека Мицкоски го подели членството на предавници, патриоти, профитери, печалбари. Тој е еден деструктивен елемент кој нема демократски капацитети, коалициони, ниту пак има морални капацитети“, вели поранешниот градоначнлник на општина Аеродром Ивица Коневски за ТВ 24.

Back to top button
Close