Костадинов: Нека ви е срам и арам, мене не ме интересира која партија се луѓето кои се поплавени!

По силното невреме во Струмица, градоначалникот Костадин Костадинов вели дека сите екипи се на терен и Комуналец и ТППЕ Струмица, а истакна и дека и општинската администрација, советниците и тој излегуваат во пресрет.

-Јас сум толерантен и трпелив човек, но запрепастен сум од фејсбук хероите кои кројат дневно партиски ставови триејки раце од невремето.

Мене не ме интересира чиј подрум е поплавен, мене не ме интересира која партија се луѓето кои се поплавени, јас не се радувам со невремето, јас сум градоначалник и нивни но и ваш кои се ситите на несреќата на луѓето.

И вас ќе ве разберам и ќе ви простам ама нека ви е срам и арам за се што правите.
Заедно со мојот тим како и сите други проблеми, во сите овие кризи излегуваме и ќе излегуваме во пресрет на сите и на неопределените и на партиски определените.

Прости ми Струмицо што два дена едно по друго не зафати невреме…, напиша градоначалникот на фејсбук.

Back to top button
Close