Костовски: Северна Македонија е реалност

Новиот градоначалник на Бутел, Дарко Костовски во вечерашното гостување на телевизија Телма рече дека во општината се уште не е спроведено новото името, но дека Северна Македонија е реалноста.

-За мене лично секогаш ќе биде Репбулика Македонија. Но, Северна Македонија е реалност, наметната од Зоран Заев, рече Костовски.

Back to top button
Close