Ковачевски и Бесими ќе информираат за новиот Буџет на Министерството за финансии за 2023


Ковачевски и Бесими ќе информираат за новиот Буџет на Министерството за финансии за 2023
Скопје, 3 декември 2022 (МИА) – Премиерот Димитар Ковачевски и министерот за финансии Фатмир Бесими денеска ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на Министерството за финансии за 2023 година.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Медија центарот на Владата, а ќе може да се проследи и онлајн.

Back to top button
Close