Ковачевски: Мојата сопруга е многу убава жена и е многу паметна!

Премиерот на Македонија, Димитар Ковачевски беше запрашан за навреда врз пратеничка од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Исто така, беше повикан да се извини за наводната навреда.

Првиот човек на владата на нашата земја само кратко додаде:

Од прв ден моето семејство е изложено на напади. Се што јас сум работел, можете да најдете на сите социјални мрежи и интернет агрегатори. Она што ја вреѓа мојата жена, почитуваната пратеничка, по наредба на Мицкоски, јас ќе ви кажам што кажав од место. Јас кажав од место дека мојата сопруга е многу паметна и убава жена“, истакна Ковачевски.

Back to top button
Close