Ковачевски, смета дека неговиот и рејтингот на партијата и Владата, ќе растат во следниот период

Премиерот и лидер на СДСМ, Димитар Ковачевски, смета дека неговиот и рејтингот на партијата што ја предводи и Владата, ќе растат во следниот период поради доброто справување со кризата и мерките за помош на граѓаните.

Back to top button
Close