Ковачевски заедно со новинарите го чека исходот од дијалогот во Охрид

Премиерот Ковачевски заедно со новинарите го чека исходот од дијалогот меѓу Косово и Србија.

Фото: Џемаил Реџа/твитер

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close