Ковачки: Три недели не можат да откријат кој ги испраќа дојавите за бомби

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки гостува во емисијата „Само Вистина“ во „Канал 5“ и притоа зборуваше за дојавите за бомби.

Во претходните денови често имаше лажни дојави за бомби во МВР, а Ковачки кажа дека мора некој да поднесе оставка зашто во институцијата владее хаос.

„Три недели не можат да откријат кој ги испраќа дојавите за бомби“, кажа Ковачки.

Back to top button
Close