Кралевите на ноќните свирки „Либеро бенд“, Панки и Боби Павловски со заедничка свирка на роденденската забава на „Дион“

Ноќниот живот во македонската метропола отсекогаш имал поинаква магија. Посебна привлечност и уникатност, особено кога се во прашање одредени познати градски локали и ониекои важат за најдобри музички забавувачи.„Либеро бенд“, Панки и Боби Павловски секој посебно на свој начин секако важат за своевидни„кралеви на ноќните свирки“. Кога сите заедно ќе се најдат собрани на едно место, во една вечер,можета да замислите каква „лудница од забава“ ве очекува.Токму ресторан „Дион“ е локалот кој важи за едно од култните места и за мирна дневна илисемејна шема, а е познато и по најдобрите афтерворк забави, додека ноќните концертни журкидолго се паметат и раскажуваат. „Дион“ овој петок, на 15 април 2022 го слави својот 13-тироденден кој ќе го одбележи најлудата афтерворк забава во градот.

Кога на нивното мото: „Славиме прекрасни 13 години со вас, исполнети со многу забава, љубов,вкусна храна и неизмерно дружење“ ќе им се придодадат споменатите „кралеви на забавата“, сеочекува журката да прерасне во вистинска роденденска магија.„Либеро бенд“, Панки и Боби Павловски секој одделно и сите заедно со свој настап, овој петок(15.04.2022), на големата роденденска афтерворк забава во култниот „Дион“ со почеток од 17часот, за да пеете колку ве држи гласот, да танцувате, да уживате и да се забавувате!

Back to top button
Close