Кратка смс-порака ги разоткрила убијците на Данка

Откако паднаа на текст со полиграф убијците на Данка го признаа злосторството. Она што ги направило сомнителни е смс порака со соджина „Го виде ли ова во Виена, се извлековме“ која едниот му ја испратил на другиот откако се појави видеото со девојче кое наликува на Данка.

Српски државјанин пред неколку дена сними видео со две жени и дете кое личи на Данка во Виена, по што се сметаше дека девојчето е украдено. Но, се покажа дека тоа дете не е Данка.

Back to top button
Close