Кратко пред исчезнувањето на Данка мајката гуглала информации за граничниот премин меѓу Србија и Романија

По прегледот на телефонот на мајката на исчезнатата Данка Илиќ, откриено е дека таа непосредно пред исчезнувањето на детето го гуглала граничниот премин меѓу Србија и Романија.

– Однесувањето на мајката и она што го барала во компјутерот и телефонот непосредно пред исчезнувањето е многу чудно. Го гуглала граничниот премин Кладово – Турнa-Северин – пренесуваат српски медиуми ппвикувајќи се на информации од истрагата.

 

Back to top button
Close