„Краватосана Саботажа“

Проследете ја „Краватосана Саботажа“, емитувана на 25 ноември 2022 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Автор: Среќко Поповски

Монтажа: Коста А.

Back to top button
Close