Кров падна од зграда во Козле и анправи огромни штети на паркираните автомобили

Кров падна од зграда во Козле и оштети неколку паркирани автомобили во невремето кое пред малку го зафати Скопје. Фотографиите се објавени на социјалната мрежа Фејсбук и на нив може да се видат паднати дрва, кров и оштетени неколку возила.

Back to top button
Close