Курбан Бајрам – 31 јули, неработен за граѓаните од муслиманска вероисповед

Првиот ден на Курбан Бајрам 31 јули (петок) е неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честитаат празникот Курбан Бајрам.

Back to top button
Close