Курти: Mора да се обелодени судбината на исчезнатите лица

Косовскиот премиер Албин урти пред новинраите изјави и дека во текот на разговорите станало збор и дека мора да се обелодени судбината на исчезнатите лица.


Истото претходно го кажа и Вучиќ кој изјави: „Уште се говори за исчезнатите лица од Косово, а освен тоа, тој план ќе се надоградува.

Back to top button
Close