Лефков: На ден пред гласање, разбиена мојата пратеничка канцеларија во Кочани

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ:

На ден пред гласање, разбиена мојата пратеничка канцеларија во Кочани.

Одржав пресс пред ОВР Кочани, веднаш по пресот на Бојмацалиев

Дали инсистирањето на техничката Влада и на Бојмацалиев да нема никакви кадрови поместувања во Кочани беше токму со оваа цел, односно за да се шири страв и несигурност.

Овие методи не Ви поминуваат повеќе!

Македонија повторно твоја!

Back to top button
Close