Левица на слична линија со ВМРО-ДПМНЕ за денешната верификација на пратенички мандати

Двајцата пратениците на Левица нема да учествуваат на собраниските седници за верификација на мандати бидејќи, како што соопштија опд партијата, сметаат дека процедурата се реализира спротивно на членот 17 од Деловникот на Собранието.

Back to top button
Close