Левица тврди – Само ние сме опозиција во општините и парламентот, затоа не непаѓаат и “ДПМНЕ“и „СДС“

Партијата Левица обвинува дека е цел на координирани напади од „ДПМНЕ и СДС“

Партијата Левица вечерва обвини дека е цел на , како што ги нарече, координирани напади од страна на ДПМНЕ и СДС. Причина за овие напади, е што Левица е единствената опозиција во општините и парламентот , наведуваат од оваа партија

Левица , наведуваат од таму , е во единствена коалиција со народот и дека чесниот пристап во политиката предизвикал зголемена поддршка од граѓаните да стане ТРЕТА партија и официјално пред ДУИ.

Свесни се дека ќе им ги расипиме сметките во наредната влада, бидејќи досега покажавме принципи и неподмитливост, кои народот евидентно ги препознава, велат во Левица.

Back to top button
Close