Лидер Саботажа


Погледнете ја „Лидер Саботажа“, емитувана на 23 септември 2022 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

Автор: Среќко Поповски

Монтажа: Коста А.

Back to top button
Close