Ловџии во провалија ја пронашле колата и охриѓанецот по кој се трагаше деновиве

Пронајден е исчезнатиот 76-годишниотохриѓанец по кој семејството и полицијата трагаа неколку денови. Како што тврдат блиски на семејството, ловџии утрово во шест часот ја виделе колата во провалија кај Ванатино, по што веднаш пријавиле во полиција.

По 76 годишниот маж семејството трагаше од 17 ти јануари, а полицијата по пријавата од 18. 01.

Back to top button
Close