Маја Манолева ќе биде новиот заменик министер за здравство

Во просториите на Министерството за здравство денеска Маја Манолева ја презеде функцијата заменик министер за здравство, информираше Министерството за здравство на својата веб страна.

– Д-р Маја Манолева ја презеде функцијата заменик министер за здравство од д-р Владимир Рендевски, кој ѝ посака успешна работа на д-р Манолева и продолжување на реформите во здравствениот систем, се вели во објавата на Министерството.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close