Магдалена Несторовска именувана за државна секретарка во МВР

Владата на Република Северна Македонија, на предлог на министерот за внатрешни работи, на вчерашната седница,  ја именуваше м-р Магдалена Несторовска за државна секретарка во Министерството за внатрешни работи.

Несторовска ја извршуваше истата функција и во периодот од 2017-2020

Back to top button
Close