Македонски државјани сопственици на имот вреден 14 милиони долари во Дубаи  

Четириесет и пет македонски државјани се сопственици на 55 имоти во Дубаи чија вредност е проценета на 14 милиони долари, покажува истражувањето на норвешкиот финансиски центар „Е24“.

Не се познатиимињата на македонските државјани кои се сопственици на имот ниту пак е наведено дали станува збор за вили, станови, згради, деловен објект, или пак хотели хотелски соби или апартмани

 

 

Back to top button
Close