Македонскиот „Мини Дизниленд“ ги отвори вратите за најмладите

Познатиот “Deja-vu Park” или како што скопјани го нарекуваат  „Македонскиот мини Дизниленд“ во склоп на ресторанот Deja-vu во T. Ц. Капитол, во скопската населба Аеродром, повторно ги отвори вратите за најмалите.

– Среќата на дечињата е бесценета и затоа одлучивме драстично да ги намалиме цените на сите наши светски познати брендови со играчки, а воедно да организираме и редовни наградни игри. Забавното катче е на отворен простор, но ние приоритетно ги почитуваме сите мерки за заштита, како и константна дезинфекција на просторот на секој час – велат од менџметот.

За сите посетители паркот е отворен секој ден од 10 до 23 часот.

Зоран Василевски

Back to top button
Close